Συνταγή για τον Viral ΚΟΡΜΟ με ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ (Γλυκό στο Πι και Φι)!!! Εύκολος Κορμός με Φιστίκι Αιγίνης και ζαχαρούχο γάλα. Ένα κλασικό επιδόρπιο με μια νότα Φιστικιού !!!
Υλικά:
200 γρ. λευκή σοκολάτα
100 γρ. βούτυρο
180 γρ. ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. Πραλίνα Φιστίκι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
50 γρ. χοντροσπασμένα φιστίκια Αιγίνης
225 γρ. πτι-μπερ
30 γρ. αλεσμένα φιστίκια Αιγίνης
Βάζουμε σε ένα μπολ τη λευκή σοκολάτα, το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα, την Πραλίνα Φιστίκι Δημήτρης Μιχαηλίδης και λιώνουμε στα μικροκύματα.
Προσθέτουμε τα χοντροσπαμένα φιστίκια Αιγίνης, τα πτι-μπερ και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα, δίνουμε σχήμα κορμού και τον βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Γαρνίρουμε τον κορμό με τα αλεσμένα φιστίκια Αιγίνης και απολαμβάνουμε.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=k_7Ge5KqSO8