🏅Φτιάξτε αφράτους Χριστουγεννιάτικους "Κουραμπιέδες" χωρίς ζυγαριά και όλα αυτά με μια κούπα 1-2-3-4 !!!
🎄 Κουραμπιέδες χωρίς ζυγαριά με τη μέθοδο 1-2-3-4! 🎄
Φτιάξτε τους πιο αφράτους και βουτυρένιους κουραμπιέδες πανεύκολα, χρησιμοποιώντας μόνο μια κούπα για μέτρηση! 🥄✨
🏅Πρωτότυποι "Κουραμπιέδες" με την Μέθοδο 1-2-3-4 Χωρίς ζυγαριά👌Christmas "Cookies" Without a Scale
🏅Φτιάξτε αφράτους Χριστουγεννιάτικους "Κουραμπιέδες" χωρίς ζυγαριά και όλα αυτά με μια κούπα 1-2-3-4 👌 Αυτή η παραδοσιακή Ελληνική συνταγή είναι ιδανική για τις γιορτές, γεμάτη βούτυρο, άχνη ζάχαρη και γεύση που λιώνει στο στόμα. Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις "οδηγίες" για να δημιουργήσετε τα τέλεια γλυκά χωρίς περιττό άγχος. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος στην κουζίνα, αυτή η συνταγή θα σας εντυπωσιάσει και θα γεμίσει το σπίτι σας με το άρωμα των Χριστουγέννων!
Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ 250 ΜΛ
Κουραμπιέδες Χωρίς Ζυγαριά με τη μέθοδο 1-2-3-4!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ 250 ΜΛ
Για τη ζύμη
1 κούπα ζάχαρη άχνη (150 γρ.)
2 κούπες φιλέ αμυγδάλου (180 γρ.)
3 κούπες Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ (σε θερμοκρασία δωματίου) (500 γρ.)
4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (700 γρ.)
2 βανιλίνες
Για το πασπάλισμα
Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα ταψάκι το φιλέ αμυγδάλου και το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στις αντιστάσεις για 12 λεπτά στους 170 c.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και τα θρυμματίζουμε με τα χέρια μας.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ (σε θερμοκρασία δωματίου), την ζάχαρη άχνη και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις βανιλίνες ,το θρυμματισμένο αμύγδαλο και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς με μια σπάτουλα μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη μαλακή ζύμη χωρίς να κολλάει.
Μετράμε 25 γρ. το κάθε κομμάτι και τα βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Παταμε με το δάχτυλο στην μέση του κάθε κουραμπιέ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αερα στους 180 c για 10-12 λεπτά.
Τους αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε πολύ καλά με ζάχαρη άχνη.
Καλή σας επιτυχία!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://live-kitchen.gr/kourabiedes-choris-zygaria-me-ti-methodo-1-2-3-4/