Η Ελληνική Αγαπημένη Τούρτα Αμυγδάλου όλων των Ελλήνων και όχι μόνο στην πιο εύκολη εκδοχή της!!!
Σε ποιον δεν Αρέσει η Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής, με Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ, με Εκπληκτικά Αρώματα και Γεύση που θα σας θυμίσουν Γλυκό άλλης εποχής!! Φτιάξε την δοκιμάστε την κ σίγουρα δεν θα ξανά Αλλάξετε συνταγή!!!
Αγαπημένη Τούρτα Αμυγδάλου!!!
Για το Παντεσπάνι
125 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
5 Αυγά
3-4 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
155 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
700 γρ Γάλα
300 γρ Κρέμα Γάλακτος
200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
3 Βανίλιες
4 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
80 γρ Κορν Φλαουρ
5 κρόκοι Αυγού
2 Αυγά
50 γρ Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ
Στείλατε
Για το Σιρόπι (Βράζουμε για 1 λεπτό)
200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ Νερό
4 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
Για την Σαντιγί
400 γρ Φυτική Κρέμα Σαντιγί
70 γρ Ζάχαρη άχνη
2 Βανίλιες
2 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
Διακόσμηση
100 γρ Αμύγδαλα Καβουρδισμένα φιλέ
6 Κερασάκια
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/Xm6Bi6AbXVQ?si=h3n5iqGUN_ZodPd9