Αυτό είναι το πιο τραγανό σνίτσελ κοτόπουλο όπως το κάνουν στις καλύτερες ταβέρνες! Μάθε πώς να φτιάξεις ζουμερό σνίτσελ με χρυσαφένια κρούστα και μυστικό πανάρισμα που κάνει "κρακ" σε κάθε μπουκιά!!!
Αυτό είναι το πιο τραγανό σνίτσελ κοτόπουλο όπως το κάνουν στις καλύτερες ταβέρνες! Μάθε πώς να φτιάξεις ζουμερό σνίτσελ με χρυσαφένια κρούστα και μυστικό πανάρισμα που κάνει "κρακ" σε κάθε μπουκιά. Ιδανική συνταγή για μεσημεριανό ή κυριακάτικο τραπέζι, με απλά υλικά και εγγυημένο αποτέλεσμα.
φιλέτο κοτόπουλο
αυγά
αλεύρι γ.ο.χ.
φρυγανιά
αλάτι
πιπέρι
ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Κόβουμε ένα φιλέτο κοτόπουλο στη μέση και το χτυπάμε με έναν πλάστη να ανοίξει.
Αλατοπιπερώνουμε, το βουτάμε σε ένα μπολ με αλεύρι, έπειτα σε ένα μπολ με χτυπημένα αυγά και τέλος στη φρυγανιά.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία ακόμα μία φορά.
Τηγανίζουμε στους 165 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=MOjcWJ-c9UU