Θέλετε παγωτάκι σαν παρφέ που φτιάχνετε σε 3 λεπτά χωρίς τύψεις ?Αν ναι φτιάξτε το ,η δόση που το έφτιαξα βγάζει 5 γενναία χωνάκια !!!!
Υλικά
200 γραμ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια Light
2 κουταλιές σούπας μέλι
1 κουταλιά σούπας φιστικοβούτυρο
4 δαμάσκηνα ψιλοκομμένα
4 βερίκοκα ψιλοκομμένα -αποξηραμένα κ τα δαμάσκηνα κ τα βερίκοκα
10 αμύγδαλα περασμένα στο μούλτι
.
Εκτέλεση
Βάζω το τυρί κρέμα κ όλα τα υλικά τα υπόλοιπα σε μπολ και ανακατεύω πολύ καλά με το σύρμα .
Αδειάζω το μείγμα σε ταπεράκι το ισιώνω το κλείνω και το βάζω κατάψυξη .
Σε 2 'ώρες είναι έτοιμο !!!
.
Οταν θέλουμε να σερβίρουμε 5 λεπτά το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου .
Με 2 κουταλιές μέλι βγαίνει μέτριο σε γλύκα αν το θέλετε πιο γλυκό βάλτε 3 κουταλιές .
Κάντε διπλή δόση αξίζει αυτή η δόση βγάζει περίπου 5 χωνάκια .
Τα υλικά που αγοράζουμε περισσεύουν να ξαναφτιάξουμε αρκετά παγωτά αγοράζοντας μόνο το τυρί κρέμα .
Η εμφάνισή του η υφή του κ η γεύση του είναι σαν το παρφέ .
Οταν θα το ξαναφτιάξω βερίκοκα δεν θα βάλω τα θεωρώ περιττά .
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ