Τραγανές Σπιτικές Πατατοκροκέτες με Λιωμένα Τυριά – Θα τις φτιάχνεις ξανά και ξανά!!!
Οι πιο Τραγανές Σπιτικές Πατατοκροκέτες με Λιωμένα Τυριά – Θα τις φτιάχνεις ξανά και ξανά!!!
Μάθε βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις τις πιο τραγανές σπιτικές πατατοκροκέτες γεμιστές με τυριά! Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που λιώνει στο στόμα, ιδανική για ορεκτικό ή σνακ που θα λατρέψουν όλοι. Δες το βίντεο και φτιάξε πατατοκροκέτες με τυριά καλύτερες κι από εστιατορίου!
4 βρασμένες πατάτες κομμένες σε κυβάκια (κατά προτίμηση κίτρινες)
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. μαϊντανός (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
λίγο σκόνη σκόρδο
1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
μοτσαρέλα σε κυβάκια
κορν φλέικς
Σμασάρουμε τις πατάτες με το ειδικό εργαλείο για πουρέ σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
Παίρνουμε λίγο από το μείγμα, βάζουμε μέσα ένα κομμάτι μοτσαρέλα, το κλείνουμε και το ρολλάρουμε σε τριμμένα δημητιρακά.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μόλις το λάδι φτάσει τους 160 βαθμούς.
Η εκτέλεση σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=1cCYMrEx8hg