Υπέροχη βάλσαμο σούπα ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !!!
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!!!Σήμερα λοιπόν έκανα μοσχαρίσιο πατσά !!!
ΤΙ ΕΚΑΝΑ
Έπλυνα πάρα πολύ καλά τον πατσά τον έβαλα για 1 ώρα στο ξυδόνερο.
Τον έτριψα με λεμονόκουπες,καλά καλά,έριξα στην κατσαρόλα νερό και τον πατσά και όταν αρχίζει να πάρει βράση πετάω το νερό βάζω καθαρό και σιγόβρασα σχεδόν για 4 ώρες στο τζάκι..
.
Όλα τα κρεατάκια και τα μεδούλια ξεκόλλησα από τα κόκαλα κ τα έκοψα μικρά κομματάκια ....
Κοπάνισα στο γουδί 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο τις έριξα στο μπουκάλι ,και έβαλα και ξίδι από κρασί και έτοιμοοοο!!!
Η συνταγή από κ.Αννα Γιαννίκου -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ !!!