σημερα λογω Παρασκευης λαδερο
υλικα
1 κιλο φρεσκα φασολακια
2 κρεμμυδια ξερα κομμενα σε λωριδες
2 πατατες [αν θελετε]
φρεσκια ντοματα ,η πουμαρο
αλατι πιπερι
5 κ σ λαδι
εκτελεση πολυ απλη κ γνωστη
καθαριζουμε πλενουμε τα φασολακια ,βαζουμε σε μια κατσαρολα το λαδι κ το κρεμμυδι να μαραθουν ,μετα προσθετουμε τα φασολακια ,ανακατευουμε για λιγο ,ριχνουμε κ τις πατατουλες κυδωνατες κομμενες ,αλλοι προτιμουν σκετα,αλλοι με κολοκυθακια ,ριχνουμε κ το αλατοπιπερο,κ αν βαλετε φρεσκια ντοματα βαλτε κι ελαχιστη ζαχαρη να κοψει την ξινιλα της ντοματας .προσθεστε ι ποτηρι νερο κ σιγοβραστε μεχρι να ψηθουν σε μετρια φωτια![ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΖΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕΦ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΤΕ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ,ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ Κ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ]ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΖΩ .