Στα γρήγορα Ομελέτα Φούρνου και ποιός μπορεί να αντισταθεί!!!
Εύκολη με λίγα και απλά υλικά!!!
Υλικά
Μια φόρμα για κέικ εδώ 10 ίντσες διάμετρος
9 αυγά
8 λουκάνικα χοτ ντογκ
8 φετούλες τυρί της αρεσκείας μας εδώ με καυτερές πιπεριές
Μισή κούπα αλεύρι γοχ
Μισή κούπα νερό
Μια κουταλιά της σούπας μπεικιν παουντερ
Τρεις κουταλιές τριμμένη φέτα
Αλάτι πιπέρι
Λάδι 1/4 της κούπας
Αλείφουμε τη φόρμα με το λάδι και ότι μείνει το βάζουμε στην φόρμα.
Βάζουμε τα λουκάνικα στον πάτο της φόρμας και τα λυγίζουμε ελαφρά ανά ένα εκατοστό περίπου .Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι και αλατάκι λίγο χτυπώντας να γίνει λείο και διαλύουμε το μπεικιν παουντερ στο νεράκι και προσθέτουμε στο έτοιμο μείγμα ανακατεύοντας ελαφρά.Προσθέτουμε τη φέτα . Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα αργά για να μην κουνήσουν τα λουκάνικα.Στα ενδιάμεσα κάνουμε ρολάκια τις φετουλες τυράκι και τις τοποθετούμε εναλλάξ.Ρίχνουμε λίγες νιφάδες πιπεριάς και πιπεράκι.Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.Αφήνουμε λίγο να παγώσει ξεφορμάρομαι και σερβίρουμε όπως μας ευχαριστεί .
ιδέα Χρύσας Τσιλιμιγκακη!
Εύκολη με λίγα και απλά υλικά!!!
Υλικά
Μια φόρμα για κέικ εδώ 10 ίντσες διάμετρος
9 αυγά
8 λουκάνικα χοτ ντογκ
8 φετούλες τυρί της αρεσκείας μας εδώ με καυτερές πιπεριές
Μισή κούπα αλεύρι γοχ
Μισή κούπα νερό
Μια κουταλιά της σούπας μπεικιν παουντερ
Τρεις κουταλιές τριμμένη φέτα
Αλάτι πιπέρι
Λάδι 1/4 της κούπας
Αλείφουμε τη φόρμα με το λάδι και ότι μείνει το βάζουμε στην φόρμα.
Βάζουμε τα λουκάνικα στον πάτο της φόρμας και τα λυγίζουμε ελαφρά ανά ένα εκατοστό περίπου .Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι και αλατάκι λίγο χτυπώντας να γίνει λείο και διαλύουμε το μπεικιν παουντερ στο νεράκι και προσθέτουμε στο έτοιμο μείγμα ανακατεύοντας ελαφρά.Προσθέτουμε τη φέτα . Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα αργά για να μην κουνήσουν τα λουκάνικα.Στα ενδιάμεσα κάνουμε ρολάκια τις φετουλες τυράκι και τις τοποθετούμε εναλλάξ.Ρίχνουμε λίγες νιφάδες πιπεριάς και πιπεράκι.Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.Αφήνουμε λίγο να παγώσει ξεφορμάρομαι και σερβίρουμε όπως μας ευχαριστεί .
ιδέα Χρύσας Τσιλιμιγκακη!