Η ζύμη της μόνο με 2 υλικά!!!!!
ΥΛΙΚΑ
400 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400γρ γιαουρτι (2 κεσεδάκια)
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 κουτάκι χυμο ντομάτας
2 κ.σ κέτσαπ
2 κ.σ ελαιολαδο
αλατοπίπερο
ρίγανη
παπρικα γλυκια ή καυτερή
ΥΛΙΚΑ
400 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400γρ γιαουρτι (2 κεσεδάκια)
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 κουτάκι χυμο ντομάτας
2 κ.σ κέτσαπ
2 κ.σ ελαιολαδο
αλατοπίπερο
ρίγανη
παπρικα γλυκια ή καυτερή
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Οτι αλλαντικα και τυρια μας αρέσουν,πιπεριες,μανιτάρια
Εκτελεση
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και αφήνω τη ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη να ξεκουραστεί 30 λεπτά.Την απλώνω σε λαδωμένο μεγάλο ταψί του φούρνου με τα χέρια λαδωμένα κι αυτά,και την ψήνω 10 λεπτα στους 180.Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί για τη σαλτσα σ ενα μπολ,βγάζω το ταψί απο το φουρνο,απλωνω τη σαλτσα,βάζω οτι άλλα υλικα θέλω και ξαναψήνω για άλλα 15 λεπτά περιπου να ροδοκοκκινήσει.Εξωτερικά είναι τραγανη και μεσα αφράτη!!!Είναι απλά πεντανόστιμη!!!Οι Λιχουδιές της Σόφης