υλικά
700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες
200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα )
200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ
200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία
10 κόκκους μπαχάρι
10 γαρίφαλα
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
εκτέλεση
Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
Αφήνετε να σιγοβράζει για περίπου δυόμισι ώρες.
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική με κουνέλι και ακολουθείτε την ίδια δικασία.
700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες
200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα )
200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ
200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία
10 κόκκους μπαχάρι
10 γαρίφαλα
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
εκτέλεση
Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
Αφήνετε να σιγοβράζει για περίπου δυόμισι ώρες.
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική με κουνέλι και ακολουθείτε την ίδια δικασία.