Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Σμυρνέϊκη Γαλατόπιτα χωρίς Φύλλο !!!



Σμυρνέϊκη Γαλατόπιτα χωρίς Φύλλο Βελούδινη!!!Μια εκπληκτική, πανεύκολη και γεμάτη αρώματα όπως την έφτιαχναν τότε, απλή, με υλικά που έχουμε όλοι σπίτι αλλά πλούσια σε γεύση και Άρωμα!!!

Σμυρνέϊκη Γαλατόπιτα χωρίς Φύλλο

1400 γρ Γάλα Πλήρες Πρόβειο ή Αγελαδινό
1 ξύλο κανέλας
320 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική
170 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
65 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
2 βανίλιες
Ξύσμα από ένα Πορτοκάλι
5 Αυγά μεσαία χτυπημένα

Κανελοζάχαρη  για πασπάλισμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --  https://youtu.be/LHs5nYZBY3Q?si=iG_jZOZ1wMSMEXzH
 

Αφράτο, Αρωματικό Κέικ με Πετιμέζι και Σταφίδες!!!




 Το Πιο Αφράτο, Αρωματικό Κέικ με Πετιμέζι και Σταφίδες!!! Ολα τα χειμωνιάτικα αρώματα η Γεύση και υφή του ωραιότερου Κέικ, χωρίς Μίξερ, οικονομικό και φυσικά Νηστίσιμο!!!

Κέικ Σταφίδες Γεμάτο Αρώματα

230 γρ Ελαιόλαδο ή Ηλιέλαιο
330 γρ Μούστο ή Πετιμέζι
120 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική
80 γρ Κονιάκ
10 γρ Κανέλα
1/2 κουτ γλυκού Γαρύφαλλο
1/2 κουτ γλυκού Μοσχοκάρυδο
1 βανίλια
18 γρ ξύδι
20 γρ Κακάο σκόνη
12 γρ Σόδα
450 γρ Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
90 γρ Σταφίδες με λίγο  Αλεύρι

Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/eESSPq7Q4Q8?si=h6R855FuvcFqBUTw

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Εκπληκτική Πίτσα στιγμής Με μόνο 3 υλικά !!!



✌️Εκπληκτική Πίτσα στιγμής Με μόνο 3 υλικά για σήμερα!! Είναι η πιο Νόστιμη και εύκολη πίτσα στο κόσμο χωρίς Υπερβολές!!

ΥΛΙΚΑ
🔪2 τορτίγιες
🔪Σάλτσα για πίτσα
🔪300 γρ τυρί μοτσαρέλα
-------------------------------------------------
🔪Προαιρετικά ρίγανη
--------------------------------------------------
🔪29 cm


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/Dps0-bnjFJw
 

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Τούρτα χιονούλα με απίθανη γεύση κ άρωμα καρύδας !!!

Εξαιρετική εύκολη τούρτα χιονούλα με απίθανη γεύση κ άρωμα καρύδας !!!

ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

 5 αυγα,

125 γραμμαρια ζαχαρη,

155 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,

3 κουταλιες της σουπας καρυδα,

1 βανιλια!

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να ασπρισουν!

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε αλευρι-βανιλια-καρυδα σιγα σιγα και ανακατευουμε με μαριζ!

Λαδωνουμε αλευρωνουμε το τσερκι 28ν βαζουμε το μιγμα και ψηνουμε.στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 35 λεπτα!

Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει καλα και το κοβουμε!

ΣΙΡΟΠΙ:

Βραζουμε 1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι νερου ζαχαρη για 3 λεπτα και το αφηνουμε να κρυωσει!

ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1 λιτρο γαλα φρεσκο,

5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,

4 κουταλιες της σουπας γεματες κορν φλαουρ,

2 κουταλιες της σουπας γεματες αλευρι για ολες της χρησεις,

1 βανιλια,

50 γραμμαρια καρυδα,

3 κουταλιες της σουπας βουτυρο!

Βαζουμε το γαλα-ζαχαρη να ζεσταθει!

Παιρνουμε λιγο γαλα απο το ζεστο το βαζουμε σε ενα μπολ και διαλυουμε μεσα το κορν φλαουρ-αλευρι!

Το ριχνουμε στο ζεστο γαλα ανακατευουμε και οταν πηξει κατεβαζουμε και βαζουμε μεσα το βουτυρο-καρυδα-βανιλια!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Τοποθετουμε τον ενα πατο στο τσερκι σιροπιαζουμε με κουταλι ριχνουμε την κρεμα κλεινουμε με τον αλλο πατο παντεσπανιου!

ΣΑΝΤΙΓΊ:

Χτυπαμε 500 γρ φυτικη κρεμα παγωμενη με 50 γραμμαρια αχνη ζαχαρη !

Την βαζουμε πανω στο κρυο γλυκο και τελος μπολικη καρυδα!
 

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
 

Πίτσα στο Τσακ Μπαμ χωρίς Μαγιά και αναμονές!Σε 10 λεπτά ..Θα την φτιάχνετε συνέχεια



✌️Φτιάξτε Πίτσα στο Τσακ Μπαμ χωρίς Μαγιά και αναμονές!Σε 10 λεπτά ..Θα την φτιάχνετε συνέχεια !!!

ΥΛΙΚΑ
🔪450-500 γρ αλεύρι γ.ο.χ
🔪200 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
🔪100 γρ νερό
🔪2 μέτρια αυγά
🔪1 κτσ ελαιόλαδο
🔪2 κτγ αλάτι
🔪2 κτγ μπέικεν πάουντερ
-------------------------------
🔪5 ντομάτες
🔪50 γρ ελαιόλαδο
🔪1 κτγ πελτέ ντομάτας
🔪1 κτγ αλάτι
🔪πιπέρι
🔪1/2 κτγ ρίγανη
🔪1/2 κτγ ζάχαρη
🔪1 σκελίδα σκόρδου
-------------------------------
🔪400 γρ τυρί μοτσαρέλα
🔪ζαμπόν
🔪λευκά μανιτάρια
🔪1 πράσινη πιπέριά
--------------------------------
🔪40 εκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ-- https://youtu.be/gpvYVQ5xcco
 

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Τζισκεικ αγαπημένο γλυκό !!!


Τζισκεικ εύκολο ...Γλυκό χωρίς ψήσιμο και πάρα μα πάρα πολύ γευστικό!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ-ΥΛΙΚΑ

ΒΑΣΗ

250 γρ μπισκότα,

100 γρ βούτυρο λιωμένο χλιαρό! 

ΓΕΜΙΣΗ

400 γρ τυρί κρέμα,

3 κ γ χυμό λεμονιού,

500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος,

100 γρ άχνη ζάχαρη,

1 φακ.βανιλια!

 Και τελείωμα γλυκό βύσσινο! 

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΗΣ

Σπάμε τα μπισκότα σε σκόνη! 

Βάζουμε λαδόκολλα σε τσερκι 26! 

Ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα και βάζουμε το λιωμένο βούτυρο σιγα-σιγα ανακατεύοντας τα με κουτάλι! Τα ισιωνουμε και το πατάμε με την ανάποδη του κουταλιού! 

Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες!

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΕΜΙΣΗΣ

Χτυπάμε το τυρί με το χυμό! 

Ρίχνουμε σιγα_σιγα την κρέμα ,την άχνη και τέλος την βανίλια!   

Βγάζουμε την κρύα βάση από το ψυγείο και βάζουμε το μείγμα πάνω ελαφρά! 

Το ισιωνουμε! 

Και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη νύχτα! 

Την επόμενη το βγάζουμε και βάζουμε πάνω το γλυκό βύσσινο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα- ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Ενα εκπληκτικό Γλυκό κέρασμα ..Μεθυσμένα Πιτακια με Λουκούμι !!!


 

Μεθυσμένα Πιτακια με Λουκούμι Τριανταφύλλο !!!Ενα εκπληκτικό Γλυκό κέρασμα με υπέροχη τρίφτη ζύμη συγκλονιστική και υπέροχα Αρώματα και φυσικά και νηστίσιμα!


Μεθυσμένος Πιτάκια με Λουκούμι

500 γρ Αλεύρι πού φουσκώνει μόνο του
120 γρ Ρετσίνα
175 γρ Ηλιέλαιο
1 βανίλια
20 Λουκούμια τριαντάφυλλο
40 γρ Αμύγδαλα φιλέ
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/CVr5rrdwY9k?si=3tB43IzjxTz6pPxh

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Πάστα "ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ" !!!



 
Πεντανόστιμη σοκολατένια Πάστα "ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ" αν την δοκιμάσετε θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!!!

Υλικά
🔪300 γρ αλεύρι Γ.ο.χ
🔪80 γρ κακάο σκόνη
🔪70 γρ ηλιέλαιο
🔪2 βανιλίνες
🔪250 γρ Stevia 1:1
🔪400 γρ Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
🔪1 κτγ μπέικεν πάουντερ
🔪1 κτγ μαγειρική σόδα
🔪1 κτσ ξύδι
------------------------------------------------------------------------------------
🔪1300 γρ Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
🔪300 γρ κουβερτούρα υγείας με Στέβια
🔪200 γρ Stevia 1:1
🔪120 γρ κορν φλάουρ
🔪30 γρ κακάο σκόνη
🔪2 βανιλίνες
----------------------------------------------------------------------------------------
🔪Νιφάδες κουβερτούρας με stevia

🔪Ταψί 25χ30 εκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/fAEP7Qb1FL8
 

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

( Κιχια) Κοζάνης!!!

 


Ζεστες_Ζεστε τυρόπιτες ( Κιχια) Κοζάνης!!!


ΥΛΙΚΑ -ΣΥΝΤΑΓΗ 

1 κιλο αλευρι για πιτες+για αλευρωμα φυλλων,

2 νεροποτηρα νερο χλιαρο,

4 κ.σ.ελαιολαδο,

4 κ.σ.ξυδι,

1 κ.γλ μαγια,

1 κ.γ γεματο αλατι,

ελαιολαδο για αλλειμα φυλλων,

500 γρ τριμμενη φετα!          

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βαζουμε στην λεκανη το αλευρι-το λαδι-το ξυδι-την μαγια-το αλατι και ριχνουμε σιγα σιγα το νερο και αρχιναμε να ζυμωνουμε!

Σκεπαζουμε την ζυμη για 1 ωρα!

Στην συνεχεια κοβουμε την ζυμη 8 ισα κομματια!

Αυτα τα κομματια τα φτιαχνουμε μπαλιτσες!

Ανοιγουμε ολες τις μπαλιτσες σε μικρα φυλλαρακια !

Και αρχιναμε:

Βαζουμε στο πρωτο φυλλαρακι ελαιολαδο 1 κ.σ κλεινουμε με δευτερο φυλλαρακι!

Παιρνουμε τον πλαστη και αλευρωνοντας διαρκως ανοιγουμε ενα μεγαλο φυλλο!

Το λαδωνουμε!

Βαζουμε στην ακρη φετα και το ρολαρουμε 3 φορες!

Το κοβουμε και βαζουμε ξανα φετα και φτιαχνουμε ιδιο και ξανα το ιδιο ωσπου να τελειωσει το φυλλο!

Τα στριφογυρναμε τα βαζουμε στην λαδοκολα στο ταψι!

Οταν τελειωσουμε με ολα ριχνουμε στο καθενα πανω του 2 κ.σ.ελαιολαδο!

Τα βαζουμε να ψηθουν στους 200 β.προθ αντιστασεις μεσαια σχαρα μεχρι να κοκκινίσουν καλα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -νΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Αφράτα Κωκ..κάκια !!!

Πολύ νόστιμα αφράτα Κωκ..κάκια  ❤️

ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα
• 300 γρ. γάλα φρέσκο
• 200 γρ. κρέμα γάλακτος
• 80 γρ. ζάχαρη
• 1 αυγό
• 3 κρόκοι αυγών
• 40 γρ. κορν φλάουρ
• 1 βανίλια
Βάση
• 140 γρ. ζάχαρη
• 6  κρόκοι αυγών
• 6 ασπράδια αυγών
• 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
• 50 γρ. κορν φλάουρ κοσκινισμένο
Σιρόπι
• 150 γρ. νερό
• 150 γρ. ζάχαρη
Γλάσο
• 250 γρ. κουβερτούρα  ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και την κρέμα και τα βάζουμε στη φωτιά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ, το αυγό και τους κρόκους. Λίγο πριν βράσει το γάλα, ρίχνουμε το 1/3 στο μείγμα των αυγών, ανακατεύουμε και αδειάζουμε πίσω στην κατσαρόλα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η κρέμα και ν’ αρχίσει να κοχλάζει. Την αδειάζουμε σ’ ένα  καθαρό σκεύος και σκεπάζουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της, για να μη σχηματιστεί κρούστα. Μόλις χλιάνει τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 2-3 ώρες.
Για την βάση
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα ¾ της ζάχαρης με τους κρόκους έως ότου ασπρίσουν. Αδειάζουμε σε άλλο σκεύος και καθαρίζουμε τον κάδο και το σύρμα. Χτυπάμε εκεί την υπόλοιπη ζάχαρη με τα ασπράδια σε μαρέγκα. Αδειάζουμε τη μισή μαρέγκα στο μείγμα των κρόκων, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το κορν φλάουρ. Στο τέλος ενσωματώνουμε την υπόλοιπη μαρέγκα. Βάζουμε το μείγμα σε μια σακούλα κορνέ με φαρδιά, στρογγυλή μύτη και φτιάχνουμε δίσκους διαμέτρου 5 εκ. πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12-15 λεπτά, έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Για το σιρόπι
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 2 λεπτά (από όταν αρχίσει ο βρασμός). Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει ελαφρώς και με ένα πινέλο βρέχουμε τις βάσεις (από την επίπεδη πλευρά).
Συναρμολόγηση
Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάμε στο μίξερ για να αφρατέψει. Τέλος, κολλάμε τις βάσεις ανά δύο με την κρέμα κι έπειτα τα καπάκια τους στο γλάσο.  . Και τελειώνουμε με ότι θέλουμε για διακόσμηση η τα αφήνουμε και σκέτα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Σεκέρ Παρέ υπέροχα !!!

Σεκέρ Παρέ πολύ νόστιμα!!!


ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:

250 γραμμαρια μαλακο αγελαδινο βουτυρο σε κομματια,

 80 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,

100 γραμμαρια σιμιγδαλι ψιλο

2 αυγα,

1 βανιλια,

2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,

100 ml σπορελαιο

αλευρι οσο παρει αυτο το ρυθμιζουμε εμεις(εμένα μου πήρε 520 γρ)

αμυγδαλα ασπρα!

                      ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο με την αχνη και το δουλευουμε για 5 λεπτα!

Ριχνουμε τα αυγα,το σπορελαιο, την βανιλια,το μπεικιν, το σιμιγδαλι  και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!

Ριχνουμε 2 κουπες αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!

Συνεχιζουμε ριχνουμε αλευρι χουφτα χουφτα και ζυμωνουμε θελουμε αφρατη ζυμη που να πλαθετε χωρις να κολλαει να γυαλιζει οποτε προσοχη στο αλευρι!
Παιρνουμε ζυμη στα χερια μας και πλαθουμε μπαλιτσα δουλευοντας την 1 λεπτο!

Τοποθετουμε στην λαδοκολλα!

Βαζουμε στο καθενα αμυγδαλο και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30 λεπτα(αναλογα τον φουρνο)!

                    ΣΙΡΟΠΙ:

Βραζουμε 3 ποτηρια νερου νερο,3 ποτηρια νερου ζαχαρη,μισο χυμο ενος λεμονιου για 3 λεπτα(μετραμε απο την ωρα που αρχιζει να βραζει).
Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα,ζεστο σιροπι!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΣΠΈΣΙΑΛ πολύ πολύ εύκολη !!!


 
 ΣΠΈΣΙΑΛ πολύ πολύ εύκολη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ❤️❤️Πατσαβουρόπιτα γλυκιά !!! Εύκολη, οικονομική, γευστικότατη πίτα που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ Υλικά:

1 πακέτο φύλλα Κρούστας,

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστο,

1 κεσεδάκι λάδι ελαφρύ,

1 κεσεδάκι ζάχαρη,

5 αυγά,1 μπέικιν,

ξύσμα πορτοκαλιού!      

 ΣΙΡΌΠΙ:

3 κεσεδάκια ζάχαρη,

2 κεσεδάκια νερό,

1 κεσεδάκι χυμό φρέσκου πορτοκαλιού,

2 φλούδες πορτοκαλιού βράσιμο 5 λεπτά!     

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

 Βάζουμε τα φύλλα στο ταψί σουρωνονταστα !  

Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικα!

Ρίχνουμε το χυλό πάνω στα φύλλα!

 Και ψήνουμε στους 200 β προθ αντισ μεσαία σχάρα για μισή ώρα!    

Σιροπιαζουμε κρύο γλυκό ζεστό σιρόπι!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Πεϊνιρλί Μηλοπιτάκια Υπέροχα!!!


 


Πεϊνιρλί Μηλοπιτάκια Συγκλονιστικά Υπέροχα!!Συνταγαρα Διαφορετική, πρωτότυπη και άκρως Φθινοπωρινή με φανταστικά Αρώματα και Γεύση η δε παρουσίαση απλά θα κλέψει τις εντυπώσεις!!

Μηλοπιτάκια Πεϊνιρλί

150 γρ Χλιαρό Γάλα Πλήρες
8 γρ Μαγιά Σκόνη
20 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική
40 γρ Ηλιέλαιο
1 Αυγό
350 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια

Για την Γέμιση Μήλου
450 γρ Μήλα κομμένα σε κυβακια
200 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική
1 κουτ γλυκού Κανέλα Σκόνη
1/2 κουτ γλυκού Γαρύφαλλο Σκόνη
λίγο Μοσχοκάρυδο
50 γρ Νερό
10 γρ Κορν Φλάουρ
1 βανίλια

1 κρόκος Αυγού με Λίγο Νερό Για Επάλειψη
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --  https://youtu.be/AE-juIkqWZ4?si=Jp9WK-qqyT_M0uzf

Τυροπιτάκια βραχάκια η παλιά μαμαδίστικη συνταγή που γίνετε πολύ γρήγορα !!!

 Κοπιάστε για Τυροπιτάκια βραχάκια η παλιά μαμαδίστικη συνταγή που γίνετε πολύ γρήγορα !!!

Υλικά
1 φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ (500 γρ)
2 αυγά μεγάλα σέ θερμοκρασία δωματίου
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστο βάζω εγώ
3/4 από το κεσεδάκι με ελαιόλαδο
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
400 γρ.τυρι φέτα τριμμένη
λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι η γραβιέρα

Επικάλυψη
1 αυγό χτυπημένο
σουσάμι
ψήσιμο στους 180 έως 190 βαθμούς εστία πάνω κάτω ,ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το φούρνο σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://m.youtube.com/watch?v=QoHzZTIQZT4&feature=share