Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025

ΓΛΥΚΟ ΜΗΛΟ μπαλίτσες με υπέροχο χρώμα !!!


 Υπέροχο τραγανό ΓΛΥΚΟ ΜΗΛΟ μπαλίτσες με υπέροχο χρώμα !!!

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μήλα σκληρά
1 κιλό ζάχαρη
1 βανιλετα
2 ξυλάκια κανέλας
2 ποτήρια νερό
1 φέτα λεμόνι 🍋
1 φέτα πορτοκάλι 🍊

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://youtu.be/35v40QiQs5g?si=GahEGvhuuhsX5Sar

Σοκολατένιο μοναδικό σε γεύση γλυκάκι στο τσακ μπαμ !!!




 


 

 
Εφτιαξα για την γιορτούλα του γιου μου αυτό το σοκολατένιο γλυκάκι κ οοολοι μου ζητούσαν την συνταγή !!!-Εφτιαξα 2 ταψάκια - Είναι πραγματικά το κάτι άλλο σε γεύση σε ετοιμασία κ πολύ οικονομικό με λίγα υλικά !!!

Χρόνος ετοιμασίας το πολύ 10 λεπτά !!!!Δοκιμάστε το οπωσδήποτε είναι απλά Θεϊκό !!!

.




ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γεμιστά σοκολάτα η γέμιση μπορεί να είναι κ βανίλια άσπρη δηλαδή .

Λιωμένο βούτυρο περίπου 4 με 5 κουτ σούπας .

1 κρέμα γάλακτος 450 γραμ.

3 σοκολάτες κουβερτούρα γάλακτος συνολικά 375 γραμ -περισσότερο ναι λιγότερο όχι

1 κουτ του γλυκού μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι να γίνουν σκόνη .

Αδειάζουμε στο ταψάκι που θα το φτιάξουμε .

Ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε να βραχούν ολα τα τριμμένα μπισκότα .

Το ισιώνιουμε κ το αφήνουμε μέσα στο ψυγείο.

Αδειάζουμε σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε μέχρι να βράσει κ να φουσκώσει.

Ρίχνουμε αμέσως μετά την σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια μέχρι να λιώσει καλά κ να γίνει το μείγμα σοκολατένιο .
.

Προσθέτουμε κ την κουταλιά μέλι ανακατεύουμε αποσύρουμε από την φωτιά κ αφήνουμε λίγο να κρυώσει ερίπου 10 λεπτά.

Αδειάζουμε το μείγμα σοκολάτας από πάνω από τα τριμμένα μπισκότα κ ξανά ψυγείο .

Από πάνω οταν παγώσει στολίζουμε οπως μας αρέσει -εγώ δεν το εχω με το στόλισμα κ πολύ αλλά η γεύση παραμένει μοναδική !!!! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ !!!

Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .


Σοκολατόπιτα Θεική με Φύλλα Κρούστας!


 



Συνταγές Σοκολατόπιτας άπειρες, Συνταγή Σοκολατόπιτας με Φύλλα Κρούστας και πλούσια Γεύση νομίζω μόνο αυτή!!!!
Η Ωραιότερη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει και δοκιμάσει, γίνετε σε χρόνο Εξπρές, είναι τόσο Σοκολατένια, τόσο ζουμερή που πραγματικά δεν πρόκειται να αλλάξετε συνταγή ποτέ ξανά σας το Εγγυώμαι!!!

Σοκολατόπιτα Κόλαση με Φύλλα Κρούστας!

1 Συσκευασία Φύλλα Κρούστας
450 γρ Πραλίνα Φουντουκιού ή Μερέντα
200 γρ Φλούδες Σοκολάτας

Για την Σάλτσα Σοκολάτας
2 Αυγά
Λίγο αλάτι
200 γρ Γιαούρτι Στραγγιστό
200 γρ Σοκολατένιο Γάλα
100 γρ Ηλιέλαιο
200 γρ Ανθρακούχο Νερό

Για το Γλάσο Σοκολάτας
250 γρ Κρέμα Γάλακτος
250 γρ Σοκολάτα Κουβερτούρα
1 κουτ γλυκού Μέλι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://youtu.be/sOcSypA5Udc?si=eap2VBtTzNPGyVjI

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025

Φτιάξε εύκολα την πιο δροσερή και αφράτη τάρτα λεμονιού!!!

Η δροσερή τάρτα λεμονιού που όλοι θα ζητούν την συνταγή!!!

Φτιάξε εύκολα στο σπίτι την πιο δροσερή και αφράτη τάρτα λεμονιού! Ακολούθησε τη συνταγή μου για ένα γλυκό που θα εντυπωσιάσει τους πάντες!


170 γρ. πτι-μπερ, αλεσμένα
40 γρ. ζάχαρη
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
3 κρόκοι
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. χυμός λεμονιού
5 ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
350 γρ. ζάχαρη
150 γρ. νερό


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα με τα 40 γρ. ζάχαρη, το βούτυρο και τα βάζουμε σαν βάση σε 1 τσέρκι 20 εκ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 160 για 20' και αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους, το ξύσμα λεμονιού, το ζαχαρούχο γάλα, το χυμό λεμονιού, αδειάζουμε το μείγμα στη βάση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 160 για 20'.

Αφήνουμε να κρυώσει τελείως το γλυκό και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι μέχρι να γίνουν μαρέγκα.

Σε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά βάζουμε τα 350 γρ. ζάχαρη με το νερό και περιμένουμε μέχρι να φτάσουν στους 120 βαθμούς.

Χύνουμε λίγο λίγο το σιρόπι μέσα στην μαρέγκα συνεχίζοντας το χτύπημα.

Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και γαρνίρουμε την τάρτα.

Με ένα φλόγιστρο θα κάψουμε την μαρέγκα.

Αν δε θέλουμε να βάλουμε μαρέγκα, γαρνίρουμε απλά με σαντιγί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ == https://www.youtube.com/watch?v=POPncrUfa9o
 

Τραγανές Κοτομπουκιές στο Air Fryer !!!

Όχι πια τηγανητά! Πεντανόστιμες Τραγανές Κοτομπουκιές στο Air Fryer !!!

300 γρ. φιλετίνια κοτόπουλο
2 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
70 γρ. δημητριακά
2 αυγά
2 κ.σ. sweet chilli sauce
2 κ.σ. σόγια σως
1 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδο

Μαρίναρε τα φιλέτα με την πάπρικα, τη σκόνη σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Βούτα τα στο αυγό, στα δημητριακά και βάλ' τα στον κάδο του air fryer.

Ψήσε στο air fryer στους 180 για 10'-15'.

Για την σως ανακάτεψε τη sweet chilli sauce, τη σόγια σως, το μέλι και τη σκόνη σκόρδο.

Βούτα τις κοτομπουκιές στη σως και απόλαυσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=zjs4jpumxYU
 

Αυτή η συνταγή θα κάνει τις Χυλοπίτες με Κοτόπουλο το αγαπημένο σας φαγητό!!!


 



Αυτή η συνταγή θα κάνει τις Χυλοπίτες με Κοτόπουλο το αγαπημένο σας φαγητό!!!

Ανακαλύψτε την τέλεια συνταγή για χυλοπίτες με κοτόπουλο! Σε αυτό το βίντεο, θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε ένα νόστιμο και εύκολο γεύμα που θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους φίλους σας.


1 κοτόπουλο, κομμένο σε 6-8 κομμάτια
1 κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
50 γρ. ελαιόλαδο
100 ml κρασί λευκό, ξηρό
1 φύλλο δάφνης
400-450 γρ. σάλτσα ντομάτας
300 γρ. νερό
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. χυλοπίτες

Ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

Ρίχνουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για ακόμα 1'.

Ρίχνουμε το κρασί, αφήνουμε 2' να εξατμιστεί και προσθέτουμε τη σάλτσα και τον πελτέ ντομάτας.

Προσθέτουμε 300 ml νερό και ανακατεύουμε.

Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40'-45', μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.

Βράζουμε τις χυλοπίτες λίγο λιγότερο από ό,τι λένε οι οδηγίες της συσκευασίας.

Τις στραγγίζουμε και τις αδειάζουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο.

Ανακατεύουμε να ρουφήξουν λίγο τη σάλτσα και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=nlncujiZs4I

Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο !!!



 Όλα Τα Μυστικά Για Να Φτιάξεις Τα Τέλεια Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο !!!

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο. Μια αυθεντική, παραδοσιακή, ελληνική συνταγή με κιμά μοσχαρίσιο, ρύζι γλασέ και αυγολέμονο!


450 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
80 γρ. ρύζι γλασέ
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μαϊντανός
2 λίτρα νερό
1/2 κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
40 γρ. ρύζι γλασέ
2 κρόκοι
χυμός από 1 λεμόνι

Ζυμώνουμε σε 1 μπολ τον κιμά, τα 80 γρ. ρύζι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό, το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης.

Μόλις αρχίσουν να βράζουν σκεπάζουμε με καπάκι και περιμένουμε 15'.

Προσθέτουμε τα 40 γρ. ρύζι γλασέ και βράζουμε για ακόμα 15΄.

Αφαιρούμε από τη φωτιά.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τους κρόκους με τον χυμό λεμονιού και ρίχνουμε λίγο λίγο ζουμί από τη σούπα ανακατεύοντας πολύ καλά.

Ρίχνουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πάρει μια βράση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=H1Jb62ceprE

Πως να Καθαρίσεις τον Κάδο του Air Fryer!!! (Εύκολα και Γρήγορα)!!!


 



Το Απόλυτο Τρικ για να Καθαρίσεις τον Κάδο του Air Fryer!!! (Εύκολα και Γρήγορα)!!!

Μάθε πώς να καθαρίσεις τον κάδο του air fryer εύκολα και γρήγορα με αυτήν την απλή και αποτελεσματική μέθοδο. Ανακάλυψε τα καλύτερα tips για τον καθαρισμό του air fryer και διατήρησε τη συσκευή σου σε άριστη κατάσταση για τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Εάν θέλεις να μάθεις πώς να καθαρίζεις τον κάδο του air fryer χωρίς κόπο, αυτό το βίντεο είναι για εσένα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=3CaJcsrUm7c

Υγιεινή Συνταγή με Αβοκάντο και Κοτόπουλο που θα Λατρέψεις!!!-


Σαλάτα με Αβοκάντο και Κοτόπουλο: Η Υγιεινή Συνταγή που θα Λατρέψεις!!!

Ανακάλυψε τη συνταγή για την πιο δροσερή και θρεπτική σαλάτα με αβοκάντο και κοτόπουλο! Εύκολη, γρήγορη και γεμάτη γεύση, είναι η ιδανική επιλογή για υγιεινό γεύμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.


2 στήθη κοτόπουλο ψημένα και κομμένα σε κυβάκια
2 αβοκάντο κομμένα σε κυβάκια
140 γρ. καλαμπόκι
1/4 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κ.σ. άνηθος
70 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμός λεμονιού
3 κ.σ. ξίδι
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαυροπίπερο

Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, το καλαμπόκι και τον άνηθο.

Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το ξίδι, το χυμό λεμονιού, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίχνουμε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ-- https://www.youtube.com/watch?v=a5eSlKWVB2Y
 

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025

Το Μυστικό Για Λαζάνια Με Κιμά Σε 1 Τηγάνι!!!

Το Μυστικό Για Λαζάνια Με Κιμά Σε 1 Τηγάνι - Γρήγορα Και Νόστιμα!!!

 Ανακαλύψτε τη πιο εύκολη συνταγή για λαζάνια με κιμά σε 1 τηγάνι! Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, θα φτιάξετε γευστικά λαζάνια με κιμά σε λιγότερο από 30 λεπτά, χωρίς πολλά σκεύη! Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για όλη την οικογένεια, ιδανική για καθημερινά γεύματα ή και για πάρτι. Δείτε τώρα πώς να φτιάξετε τα καλύτερα λαζάνια με κιμά!

450 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος  κιμάς
3 κ.σ.  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πρέζα ζάχαρη
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
350 γρ. σάλτσα ντομάτας
500 γρ. νερό
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. λαζάνια
μοτσαρέλα τριμμένη


Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για περίπου 2’.

Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για περίπου 2’ ακόμα.

Ρίχνουμε τον κιμά, τον σπάμε με μια κουτάλα  και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.

Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, το νερό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά στη μέση και σιγοβράζουμε για 10'.

Προσθέτουμε 150 γρ. λαζάνια, καπακώνουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 20' ακόμα.

Ρίχνουμε τριμμένη μοτσαρέλα και ξανακαπακώνουμε μέχρι να λιώσει.

Γαρνίρουμε με μαϊντανό και απολαμβάνουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=n47kQ-u1_O8
 

Πολύ εύκολη τυρόπιτα !!!

Εύκολη τυρόπιτα..!!!


Υλικά
1 πακέτο φύλλο βηρυτού
500 γραμμάρια τυρί φέτα αν θέλετε το μπερδεύεται και με κάτι άλλο.
120 γραμμάρια βούτυρο
1 κούπα γάλα φρέσκο
2 αυγά


Εκτέλεση
Λιώστε το βούτυρο σε μπεν μαρί
Αλείφετε τον πάτο ταψιου και τοποθετείτε κάτω τα τρία πρώτα φύλλα βουτυρωμένα..
Ρίχνετε εναλλάξ τυρί και φύλλο.. βουτυρώνετε κάθε φορά το φύλλο.. συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει το μείγμα και βάζετε πάνω πάνω δύο φύλλα.
Χτυπάτε τα δύο αυγά και τα ανακατεύετε με το γάλα... Περιχύνετε την τυρόπιτα με αυτό.. χαράζετε ελαφρά και αφήνεται να πιει τα υγρά της για 10 λεπτά...ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει και να στεγνώσει η πίτα..!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo Samiou-Ομάδα -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ !
 

ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ -Γλυκάκι με αναμνήσεις παιδικιές !!!


 ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ το γλυκό των παιδικών μας χρόνων !!!

Υλικά
Μπισκότα
Κρέμα βανίλιας
Κρέμα κακάο
(Αν δεν θέλετε να μαλακώσουν τα μπισκότα μπορείτε να βάλετε κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής)
Διακόσμηση ότι σας αρέσει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/i7gy_aQOHQY?si=0eSgG-GNM_P8uj62

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025

Τουρσί σπιτικό ανάμεικτο !!!


 .


Τουρσί ... Ανάμικτο ... Έτοιμο !!!

ΥΛΙΚΑ
Δύο κουνουπίδια σε μπουκετακια
Ένα λάχανο σε κομμάτια
Ντομάτες άγουρες σε φέτες
Δέκα καρότα σε ροδελες
Αγγουράκια μικρά σε φέτες
Και μισό ματσάκι σέλινο 

.


Βράζω μία κατσαρόλα  νερό και το ρίχνω στη λεκάνη που έχω όλα τα υλικά σκεπάζω με ένα καπάκι και αφήνω μισή ώρα.
Σουρωνω.
Σε μία λεκάνη βάζω νερό βρύσης.
Ρίχνω 4 χούφτες με το ένα χέρι Αλάτι και τρία φακελάκια ξινό ανακατεύω να λιώσουν και ρίχνω μέσα τα λαχανικά.
Αφήνω μέχρι όσο χρειαστεί να τραβήξει την αλμύρα που χρειάζεται το τουρσί δοκιμάζοντας.
Σουρωνω και το αφήνω όλο το βράδυ να φύγουν όλα τα υγρά.
Το πρωϊ γεμίζω τα βάζα πατοντας με το χέρι να μην αφήσω κενά στο βάζο.

.


Ρίχνω ηλιέλαιο όσο πάρει μέχρι επάνω. Κλείνω τα βάζα με τη μέθοδο δύο φορές πίσω και μία μπροστά το καπάκι.
Σε Δέκα μέρες είναι έτοιμο να το απολαύσουμε !!!!.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βούλα Πολύζου -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

Εύκολη πάστα ταψιού!!!

Εύκολη πάστα ταψιού!! Σας παρουσιάζω ένα εύκολο γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και σαντιγί!! Δοκιμάστε το !!

   Υλικά
-1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ σοκολάτα (225gr)
-100gr άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
-90gr ζάχαρη
-1 λίτρο γάλα
-500ml κρέμα γάλακτος έτοιμη σαντιγί
-250gr σοκολάτα κουβερτούρα 54% κακάο
-200ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=JAokbvCfd9I
 

Πεντανόστιμες φτερούγες με πατάτες σε άλλο ταψάκι φούρνου διαφορετικιές!!!


 



Σημερινό !! Πεντανόστιμες φτερούγες με πατάτες  σε άλλο ταψάκι φούρνου διαφορετικιές που έκαναν πάταγο ,σαν τηγανιτές απίθανες !!!

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζω σε ταψάκι τις φτερούγες και προσθέτω --Μουστάρδα ,κουρκουμά,λεμόνι,ελαιόλαδο,πάπρικα γλυκιά,πιπέρι ,αλάτι ,βάζω κ λίγη σκόνη τζίντζερ και μισό ποτήρι νερό .

Ανακατεύω πολύ καλά και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 180 αέρα μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα .

.



ΠΑΤΆΤΕΣ

 Καθαρίζω κ κόβω τις πατάτες σε κομμάτια .

Τις ρίχνω σε νερό που σιγοβράζει προσθέτοντας αλάτι και 1κουτ γλυκού σόδα.

Μόλις σχεδόν βράσουν τις σουρώνω.

Βάζω στο ταψί ελαιόλαδο το βάζω στο φούρνο στους 200 να κάψει.

Αμέσως μετά  προσθέτω  τις πατάτες κ ψήνω για 20 λεπτά.

Σερβίρουμε αν θέλουμε σκέτες ή γαρνίρουμε με τυρί παρμεζάνα κ φράκο ψιλοκομμένο μαϊντανό !!

Είναι το κάτι άλλο !!!

gabnikolaidis

Εκτέλεση φωτο από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !