Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ψωμάκι με μπύρα πανεύκολο!!





ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΟΧΟ !!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ!
 

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί μπύρα το 0,5 [δηλαδή το πιο μεγάλο απο το μικρό]
1 πακέτο φαρίν απ κοκκινη [αλεύρι που φουσκώνει μόνο του] και μισό ακόμα πακέτο
1 κουταλιά σούπας αλάτι
...ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
σε ενα μπώλ αδειάζουμε την μπύρα,και μετά χωρίς να βάλω χέρι με ενα κουτάλι ρίχνουμε το αλεύρι [μην ξεχάσετε το αλάτι]και ανακατεύω,μέχρι να γίνει μια ζύμη ελαστική ,οπως ειναι το γνωστό μας ζυμάρι,οταν βάλουμε ολο το αλεύρι την δούλεψα [οχι ζύμωμα]λίγο με το χέρι,αν σας κολλάει πλύντε τα χέρια σας  και προσθέστε με ενα ψευτοζύμωμα λίγο αλεύρι ακόμα θα το καταλάβετε..Ρίξτε αλεύρι σε ενα ταψάκι και βάλτε το αμέσως στο φούρνο,[αφου το χαράξετε απο πάνω] που έχετε προθερμάνει .ψήνετε σιγά σιγά στους 180 βαθμους,μόλις σχεδον ειχε ψηθεί το τράβαμε απο το φούρνο του΄βάζουμε λιγο βουτυράκι απο πάνω και το ξαναφουρνίζουμε για λίγο.Γίνετε φανταστικό.