Οι κιοφτέδες της Γωγως!!!
Κεφτέδες!!
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά
2 φέτες ψωμί μουλιασμενες κατά προτίμηση σταρένιο
1 αυγό
δυόσμο και μαϊντανό
1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
ρίγανη και αλάτι
1/ φλιτζάνι τ καφέ ξίδι για τον κιμά
αλεύρι και αραβοσιτέλαιο !!!!
.
Ζυμώνουμε καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά τους μετά βάζουμε το λάδι στο τηγάνι φτιάχνουμε κεφτεδακια αλευρώνουμε και τηγανίζουμε!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo Samiou -OI ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ!!