12 μπαρμπούνια μέτρια
2 κρεμμύδια
3 ντομάτες ώριμες
1 κ γ δεντρολίβανο
1 φύλλο δάφνης
λίγα κλωνάρια μαιντανό
1 φλυτζ λάδι
1\2 φλυτζ,αλεύρι
λάδι για τηγάνι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τα μπαρμπούνια από λέπια και εντόσθια τα ξεπλένετε τα αλατοπιπερώνετε τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε. Τα βάζετε σε ένα πυρέξ η ταψάκι και ετοιμάζουμε την σάλτσα. Χτυπάμε στο μπλέντερ ντομάτες ,κρεμμύδι,μαιντανό λάδι τα χτυπάτε για 2 λεπτά,και με τον πολτό αυτό περιχύνετε τα ψάρια Προσθέτετε το αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο δάφνη και τα ψήνετε για 20 λεπτά περίπου 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο Νοστιμότατα!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ