Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ρυζότο του ψαρά!!

Υλικά


1\2 κιλό γαρίδες

250 γρ μύδια φρέσκα

1\2 κιλό ρύζι μπόνετ

1-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο

1\2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζω το λάδι το κρεμμύδι στην κατσαρόλας,το γυρίζω να μαραθεί ,προσθέτω γαρίδες ,μύδια,ανακατεύω για λίγο και  προσθέτω τις ντομάτες ρύζι σκόρδο μαϊντανό αλάτι πιπέρι και το ανάλογο νερό 1 ρύζι εδώ 3 νερό ποτήρι..Αφήνω να βράσει περίπου 15-20 λεπτά κι είναι έτοιμο.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ