ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!
ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ .
ΥΛΙΚΑ
1 κουτι ζελε ανανα
...2 Γιαουρτια πληρες καλυτερα
ι κουτι κονσερβα ανανα
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ
3 κουταλιες σουπας ζαχαρη
ι χουφτα αμυγδαλα περασμενα στο μουλτι [θρυμματισμενα]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ζεσταινουμε ενα ποτηρι νερο το αδειαζουμε σ ενα μπολ ριχνουμε κ 1 φακελακι ζελε και ανακατευουμε καλα.προσθετουμε το σιροπι ολο της κονσερβας και τα 2 γιαουρτια,ανακατευουμε καλα και προσθετουμε κ τον ανανα κομμενο σε μικρα κομματακια.το αδειαζουμε σ ενα πυρεξακι η σε μια φορμα κ το βαζουμε στο ψυγειο.για 2 ωρες
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ
σ ενα κατσαρολακι τηγανακι οτι θελετε βαζετε την ζαχαρη και ανακατευετε για 3 λεπτα προσθετετε κ τα αμυγδαλα ανακατευετε συνεχεια και μολις σκουρηνει ειναι ετοιμο το αδειαζετε σε μια λαδοκολλα η σε μαρμαρο κ μολις περασει η ωρα του γλυκου το θρυμματιζεται απο πανω σε ολη την επιφανεια του !! καλη επιτυχια!! ευκολο ετσι??και δεν κοστιζει τιποτα!!
ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ .
ΥΛΙΚΑ
1 κουτι ζελε ανανα
...2 Γιαουρτια πληρες καλυτερα
ι κουτι κονσερβα ανανα
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ
3 κουταλιες σουπας ζαχαρη
ι χουφτα αμυγδαλα περασμενα στο μουλτι [θρυμματισμενα]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ζεσταινουμε ενα ποτηρι νερο το αδειαζουμε σ ενα μπολ ριχνουμε κ 1 φακελακι ζελε και ανακατευουμε καλα.προσθετουμε το σιροπι ολο της κονσερβας και τα 2 γιαουρτια,ανακατευουμε καλα και προσθετουμε κ τον ανανα κομμενο σε μικρα κομματακια.το αδειαζουμε σ ενα πυρεξακι η σε μια φορμα κ το βαζουμε στο ψυγειο.για 2 ωρες
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ
σ ενα κατσαρολακι τηγανακι οτι θελετε βαζετε την ζαχαρη και ανακατευετε για 3 λεπτα προσθετετε κ τα αμυγδαλα ανακατευετε συνεχεια και μολις σκουρηνει ειναι ετοιμο το αδειαζετε σε μια λαδοκολλα η σε μαρμαρο κ μολις περασει η ωρα του γλυκου το θρυμματιζεται απο πανω σε ολη την επιφανεια του !! καλη επιτυχια!! ευκολο ετσι??και δεν κοστιζει τιποτα!!