ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!! ΚΙ ΕΥΚΟΛΟ!!
ΥΛΙΚΑ
6 μηλα
1 φλ τσαγιου ζαχαρη
1 φλ τσαγιου φρεσκο χυμο πορτοκαλι
...χυμο απο μισο λεμονι
1 ξυλο κανελλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
καθαριζουμε τα μηλα,αφαιρουμε τα κουκουτσια με το ειδικο εργαλειο και διατηρουμε τα μηλα ολοκληρα,τα τοποθετουμε σε μικρο ταψι που μολις να τα χωραει ,ισομοιραζουμε την ζαχαρη στην καρδια καθε μηλου και ραντιζουμε με τον χυμο πορτοκαλιουτοποθετουμε καπου ενδιαμεσα κ την κανελλα,σκεπαζουμε τα μηλα και με λαδοκολλα κ αλουμινοχαρτοψηνουμε στους 180 βαθμουςγια 30 λεπτα ,αφαιρουμε το σκεπασμα κ ραντιζουμε με το χυμο λεμονιουκαι περιχυνουμε μ ενα κουταλι τα μηλα με το σιροπι του ταψιου συνεχιζουμε το ψησιμο για 30 λεπτα τα σερβιρουμε ζεστα ως κομποστα,η κρυα με παγωτο ,η χτυπημενη κρεμα για επιδορπιο!!!
ΥΛΙΚΑ
6 μηλα
1 φλ τσαγιου ζαχαρη
1 φλ τσαγιου φρεσκο χυμο πορτοκαλι
...χυμο απο μισο λεμονι
1 ξυλο κανελλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
καθαριζουμε τα μηλα,αφαιρουμε τα κουκουτσια με το ειδικο εργαλειο και διατηρουμε τα μηλα ολοκληρα,τα τοποθετουμε σε μικρο ταψι που μολις να τα χωραει ,ισομοιραζουμε την ζαχαρη στην καρδια καθε μηλου και ραντιζουμε με τον χυμο πορτοκαλιουτοποθετουμε καπου ενδιαμεσα κ την κανελλα,σκεπαζουμε τα μηλα και με λαδοκολλα κ αλουμινοχαρτοψηνουμε στους 180 βαθμουςγια 30 λεπτα ,αφαιρουμε το σκεπασμα κ ραντιζουμε με το χυμο λεμονιουκαι περιχυνουμε μ ενα κουταλι τα μηλα με το σιροπι του ταψιου συνεχιζουμε το ψησιμο για 30 λεπτα τα σερβιρουμε ζεστα ως κομποστα,η κρυα με παγωτο ,η χτυπημενη κρεμα για επιδορπιο!!!