μπριζολες λαιμου χοιρινες ειναι πιο μαλακες
1 κυβο κνορ μοσχαρι
2 κ σ μουσταρδα αραιωμενη σε λιγο νερο
1 κρεμα γαλακτος μικρη [αν δεν εχετε γαλα νουνου]
1 κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
μισο ποτηρι κρασι λευκο
ι κουτακι μανιταρια μικρο κονσερβα η φρεσκα
λιγο λαδακι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο τηγανι το λαδακι κ τηγανιζουμε τις μπριζολες,τις βγαζουμε σ ενα πιατο και ριχνουμε στο τηγανι τα μανιταρια και το κρεμμυδι να καβουρτιστουν τα σβηνουμε με το κρασακι και μολις εξατμιστει προσθετουμε ολα τα υλικα .δηλαδη ,κυβο ,μουσταρδα,κρεμα και τις μπριζολες,σιγοψηνουμε για αλλα 15 λεπτα με 20 και ειναι ετοιμες να βαλετε και λιγο πιπερακι ειναι τελειες !!!! να το φτιαξετε ολοι!!! συνοδευσα εγω με ρυζακι 1 ποτηρι ρυζι 2και μισο νερο βαζω σ ενα κατσαρολακι λιγο πολυ καλο βουτυρο ριχνω το ρυζι κ σχεδον το τηγανιζω μετα ριχνω το αναλογο νερακι που σας ειπα λιγο αλατακι και μολις πιει το νερο ειναι ετοιμο σπυρωτο σπυρωτο ,αν θελετε παει κ με πατατες τηγανιτες!!!!