Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κοτόπουλο με μέλι και βαλσάμικο,αλλη γεύση !!!







ΥΛΙΚΑ
στηθος φιλετο κοτοπουλο
μιγμα μπαχαρικων διαφορα
3 κ γ μελι
μισο φλυτζανι βαλσαμικο ξυδι
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Πλενουμε τα φιλετα και τα βαζουμε σε αντικολητικο τηγανι ,τα γυρναμε σε σιγανη φωτια πολλες φορες να ψηνονται σιγα σιγα ,μετα απο 7-10 λεπτα προσεσθετουμε το μιγμα μπαχαρικων ,συνεχιζουμε να το γυρναμε  ,μετα απο 2-3 λεπτα προσθέτουμε το ξυδι ,γυρναμε καθε λιγο σε μετρια φωτια παντα,και τελος προσθέτουμε  κ το μελι κ σιγοψηνουμε  ..θελει συνολικα γυρω στα 15 λεπτα .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ