ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι ,η σπάλα2 κιλά κολοκυθάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1\2 κιλό ώριμες ντομάτες
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
5 κουταλιές τις σούπας λάδι
1\΄2 του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
5 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο
ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Με μαχαίρι ξύνουμε λίγο απέξω ην φλούδα από τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε ολόκληρα αν είναι μικρά ,η,τα κόβετε στα δύο αν είναι μεγάλα .Σε κατσαρόλα βάζετε το λάδι και το κρεμμύδι μαζί και το κρέας .Τα σωτάρετε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα σε δυνατή φωτιά .Λειώνετε τις ντομάτες πολύ καλά με τα χέρια και τις ρίχνετε στην κατσαρόλα .Δυαλύετε και τον πελτέ σε ι ποτήρι χλιαρό νερό και προσθέστε το κι αυτό στην κατσαρόλα .Σκεπάζετε ,χαμηλώνετε την φωτιά και σιγοβράζετε για 1 ώρα περίπου .Ρίχνετε μετά το αλατοπίπερο ,την σκόνη σκόρδου,τα κολοκυθάκια ,και τον μαιντανό .Ανακατεύετε ελαφρά ,σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 1\2 ώρα περίπου .Λίγα λεπτά πρίν κατεβάσετε το φαγητό ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε λίγο να πήξει η σάλτσα .