ΥΛΙΚΑ
1 κιλό συκώτι κομμένο σε κομματάκια μέτρια.ελαιόλαδο
ρίγανη
ελάχιστο αλάτι
ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το συκώτι αφού το έχουμε πρώτα πλύνει καλά.
Βάζουμε και νερό τόσο όσο να σκεπαστεί και το αφήνουμε να βράσει γυρίζοντας τακτικά μέχρι να πιεί όλο το νερό σε μέτρια θερμοκρασία.
Προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι -ρίγανη και γυρνάμε ξανά για 5 λεπτά περίπου .
Σβήνουμε με ξύδι βαλσάμικο περίπου 1 φλυτζανάκι του καφέ .
Μόλις εξατμιστεί είναι έτοιμο και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη !!
Μυστικό
Η γιαγιά μου έπλενε το συκώτι και μετά το έβαζε σε ένα μπόλ με νερό τόσο όσο να το σκεπάζει και έριχνε λίγο ξύδι ,το άφηνε για 5 λεπτά το ξέπλενε και το μαγείρευε.
Βάζουμε και νερό τόσο όσο να σκεπαστεί και το αφήνουμε να βράσει γυρίζοντας τακτικά μέχρι να πιεί όλο το νερό σε μέτρια θερμοκρασία.
Προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι -ρίγανη και γυρνάμε ξανά για 5 λεπτά περίπου .
Σβήνουμε με ξύδι βαλσάμικο περίπου 1 φλυτζανάκι του καφέ .
Μόλις εξατμιστεί είναι έτοιμο και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη !!
Μυστικό
Η γιαγιά μου έπλενε το συκώτι και μετά το έβαζε σε ένα μπόλ με νερό τόσο όσο να το σκεπάζει και έριχνε λίγο ξύδι ,το άφηνε για 5 λεπτά το ξέπλενε και το μαγείρευε.