Συνήθως το φτιάχνουμε με ρεβύθια που μας έχουν περισσέψει μαγειρεμένα ,η τα μαγειρεύουμε από την αρχή και προσθέτουμε το ρύζι στο τέλος .
ρύζι καρολίνα
μαιντανό ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εχουμε μαγειρέψει τα ρεβύθια κλασικά όπως ξέρουμε και μόλις είναι έτοιμα ρίχνουμε μέσα ρύζι και μαγειρεύουμε γιά 15 λεπτά .
Σερβίρουμε με πιπεράκι και μαιντανό.Το φαγητό αυτό το φτιάχνανε οι γιαγιάδες στο νησί στην Σάμο και το λέγανε γιορτή,και μας άρεσε πολύ !