Μερίδες: 2
Xρόνος: 20' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη
|
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας να τα έχουμε κοντά .
Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο βάζουμε την φρυγανιά ,το αλεύρι δίπλα ,και σε ένα βαθύ μπόλ τα αβγά χτυπημένα.
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ ,ρίχνουμε και το μίγμα μπαχαρικών και τα τρίβουμε να πάει παντού .
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια θερμοκρασία .
Μόλις ζεσταθεί καλά ,αλευρώνουμε τα σνίτσελ,μετά τα βουτάμε στο αβγό ,και τέλος στην φρυγανιά .
Τα τηγανίζουμε από την μία πλευρά να πάρουν χρυσαφί χρώμα περίπου 5-8 λεπτά και μετά τα γυρνάμε από την άλλη,τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε .
Συνοδεύονται με πουρέ,με πατάτες τηγανιτές,με σαλάτα σκέτα,με ρύζι ,η ,ότι άλλο της αρεσκείας μας .
Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο βάζουμε την φρυγανιά ,το αλεύρι δίπλα ,και σε ένα βαθύ μπόλ τα αβγά χτυπημένα.
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ ,ρίχνουμε και το μίγμα μπαχαρικών και τα τρίβουμε να πάει παντού .
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια θερμοκρασία .
Μόλις ζεσταθεί καλά ,αλευρώνουμε τα σνίτσελ,μετά τα βουτάμε στο αβγό ,και τέλος στην φρυγανιά .
Τα τηγανίζουμε από την μία πλευρά να πάρουν χρυσαφί χρώμα περίπου 5-8 λεπτά και μετά τα γυρνάμε από την άλλη,τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε .
Συνοδεύονται με πουρέ,με πατάτες τηγανιτές,με σαλάτα σκέτα,με ρύζι ,η ,ότι άλλο της αρεσκείας μας .