1προβολές |
Μερίδες: 3
Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη
|
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαο
1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι μπαλσάμικο
2 κ.γλ μέλι
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ,σούπας ρίγανη
1 κουτ.γλυκού θυμάρι
Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.
Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε τις μπριζόλες, και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά και τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε το σκόρδο, αφήνουμε για 3 λεπτά ακόμα και ρίχνουμε το κρασί και το μπαλσάμικο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό και προσθέτουμε το μέλι, το θυμάρι, τη ρίγανη και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά, γυρνώντας τις μπριζόλες μας τακτικά Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει καλά η σάλτσα μας περίπου 20 λεπτά .
Ευχαριστώ την Μαίρη Περιστέρη για την συνταγή που μας έστειλε !
Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε τις μπριζόλες, και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά και τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε το σκόρδο, αφήνουμε για 3 λεπτά ακόμα και ρίχνουμε το κρασί και το μπαλσάμικο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό και προσθέτουμε το μέλι, το θυμάρι, τη ρίγανη και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά, γυρνώντας τις μπριζόλες μας τακτικά Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει καλά η σάλτσα μας περίπου 20 λεπτά .
Ευχαριστώ την Μαίρη Περιστέρη για την συνταγή που μας έστειλε !