ΥΛΙΚΆ
500 γρ.ψίχα από καβούρι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. άνηθος ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζάνι τρίμματα από άσπρο ψωμί
αλάτι, πιπέρι
λίγο νερό
ελαιόλαδο
Αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε την καβουρόψιχα και τη βάζουμε σε μπολ με τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύουμε και τα περνάμε από το μίξερ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αδειάζουμε στο μπολ και προσθέτουμε το ψωμί 2 κουταλιές νερό και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας με ένα κουτάλι -ποσότητα τόση όσο να σφίξουν και να πλάθονται-Αφήνουμε για 30' στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε βρέχοντας τα χέρια μας, σε κεφτεδάκια τα περνάμε από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. άνηθος ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζάνι τρίμματα από άσπρο ψωμί
αλάτι, πιπέρι
λίγο νερό
ελαιόλαδο
Αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε την καβουρόψιχα και τη βάζουμε σε μπολ με τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύουμε και τα περνάμε από το μίξερ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αδειάζουμε στο μπολ και προσθέτουμε το ψωμί 2 κουταλιές νερό και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας με ένα κουτάλι -ποσότητα τόση όσο να σφίξουν και να πλάθονται-Αφήνουμε για 30' στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε βρέχοντας τα χέρια μας, σε κεφτεδάκια τα περνάμε από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.