Πιπεριές Φλωρίνης ωραίες και ίσιες να διαλέξουμε
Αλάτι
σκόρδο ψιλοκομμένο
Ξύδι
Πλένουμε καλά τις πιπεριές,τις σκουπίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι και βγάζουμε τα σποράκια τους .
Τις αραδειάζουμε σε λαμαρίνα ,η ταψί και τις ψήνουμε προσέχοντας να μην ψηθούν πολύ και λιώνουν.
Μόλις τις βγάλουμε από τον φούρνο τις βάζουμε σε μπολ με καπάκι και τις αφήνουμε να ιδρώσουν .
Με αυτόν τον τρόπο ξεφλουδίζουν πολύ εύκολα.
Τις αραδειάζουμε σε μπόλ κατά σειρά ,αλατίζουμε ,ρίχνουμε το σκορδάκι ,και το ξυδάκι ,τις βάζουμε στο ψυγείο μας και περιμένουμε καλή παρεούλα για τσιπουράκια και μεζέ !!!Καλή όρεξη !!
Από Deby Iliα Οι κουζινίστας