Υλικά
Πατατούλες
φρέσκια ντοματούλα
αλατάκι-πιπεράκι
ριγανίτσα καλύτερα θρούμπι αν έχουμε
πάπρικα γλυκιά
λίγο κουρκουμά
σκορδάκι ψιλοκομμένο
λαδάκι
λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες χοντρές. καλά είναι τα χωριάτικα
τυράκι κομμένο σε κομματάκια
Εκτέλεση
Ανάβουμε στις αντιστάσεις.
Καθαρίζουμε πλένουμε τις πατατούλες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια ,τις τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί.
Τις κολυμπάμε στην φρέσκια ντοματούλα και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θρούμπι αν έχουμε ,η ρίγανη,πάπρικα γλυκιά,το σκορδάκι και το λαδάκι.
Ανακατεύουμε και ψήνουμε .
Μόλις οι πατατούλες έχουν μελώσει μέσα στην ντοματούλα προσθέτουμε και τα λουκάνικα [καλύτερα χωριάτικα και Τρικαλινά που είναι πικάντικα ] κομμένα σε μεγάλα κομμάια.Εδω έβαλα μοσχαρίσια προαιρετικά .
Βάζουμε και κομματάκια κίτρινο τυράκι και έρχεται και αποθεώνετε το φαγάκι μας !!Καλή όρεξη !!!!
Συνταγή από την φίλη
Deby Ilia
Πατατούλες
φρέσκια ντοματούλα
αλατάκι-πιπεράκι
ριγανίτσα καλύτερα θρούμπι αν έχουμε
πάπρικα γλυκιά
λίγο κουρκουμά
σκορδάκι ψιλοκομμένο
λαδάκι
λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες χοντρές. καλά είναι τα χωριάτικα
τυράκι κομμένο σε κομματάκια
Εκτέλεση
Ανάβουμε στις αντιστάσεις.
Καθαρίζουμε πλένουμε τις πατατούλες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια ,τις τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί.
Τις κολυμπάμε στην φρέσκια ντοματούλα και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θρούμπι αν έχουμε ,η ρίγανη,πάπρικα γλυκιά,το σκορδάκι και το λαδάκι.
Ανακατεύουμε και ψήνουμε .
Μόλις οι πατατούλες έχουν μελώσει μέσα στην ντοματούλα προσθέτουμε και τα λουκάνικα [καλύτερα χωριάτικα και Τρικαλινά που είναι πικάντικα ] κομμένα σε μεγάλα κομμάια.Εδω έβαλα μοσχαρίσια προαιρετικά .
Βάζουμε και κομματάκια κίτρινο τυράκι και έρχεται και αποθεώνετε το φαγάκι μας !!Καλή όρεξη !!!!
Συνταγή από την φίλη
Deby Ilia