Υλικά
250 γρ. Βούτυρο
100 άχνη
100 καστανή ζάχαρη
60 γραμ. Μελάσα
1 αυγό
1 κ.σ. Τζίντζερ τριμμένο σκόνη
1 κουταλάκι κανέλα
1 1/2 κουταλάκι σόδα
560 γραμμάρια αλεύρι
100 άχνη
100 καστανή ζάχαρη
60 γραμ. Μελάσα
1 αυγό
1 κ.σ. Τζίντζερ τριμμένο σκόνη
1 κουταλάκι κανέλα
1 1/2 κουταλάκι σόδα
560 γραμμάρια αλεύρι
Εκτελεση
Ανακατευουμε ολα μαζί και μετά τα κόβουμε με κουπ πατ.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά στον αέρα.