Υλικά ζύμης
2
ποτήρια, σπορέλαιο
1 ποτήρι κρασί άσπρο,
2 φαρίνες ,
1 κσ ζάχαρη,
Γέμιση
Μαρμελάδα ότι μας αρέσει
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκτέλεση
Ολα τα υλικά μαζί φτιάχνουμε την ζύμη ,την αφήνουμε να ξεκουραστεί,παίρνουμε την ζύμη κ την ανοίγουμε τον πλάστη σε ενα φύλλο χοντρό κόβουμε σε δίσκους με ένα κουπ πατ όσο ενα πιατάκι του καφέ.
Εχουμε αναμείξη την μαρμελάδα με τα καρύδια γεμίζουμε κάθε φυλλαράκι στο κέντρο κλείνουμε πιέζοντας στο πλάι με ενα πηρούνι ψήνουμε στον φούρνο 200 β μέχρι να ροδίσουν όταν κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!Καλή επιτυχία!
2
1 ποτήρι κρασί άσπρο,
2 φαρίνες ,
1 κσ ζάχαρη,
Γέμιση
Μαρμελάδα ότι μας αρέσει
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκτέλεση
Ολα τα υλικά μαζί φτιάχνουμε την ζύμη ,την αφήνουμε να ξεκουραστεί,παίρνουμε την ζύμη κ την ανοίγουμε τον πλάστη σε ενα φύλλο χοντρό κόβουμε σε δίσκους με ένα κουπ πατ όσο ενα πιατάκι του καφέ.
Εχουμε αναμείξη την μαρμελάδα με τα καρύδια γεμίζουμε κάθε φυλλαράκι στο κέντρο κλείνουμε πιέζοντας στο πλάι με ενα πηρούνι ψήνουμε στον φούρνο 200 β μέχρι να ροδίσουν όταν κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!Καλή επιτυχία!