Από τα πιο εύκολα τρουφάκια για κέρασμα !!
Υλικά
250γρ μαργαρίνη λιωμένη
1 ζαχαρούχο
3 κ.σ κακάο
1-1 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα (χοντροτριμμένα στο μούλτι)
1 σφηνάκι κονιάκ η αμάρετο
Κακάο,
τρούφα,
ζάχαρη άχνη,
ξηρούς καρπούς για ρολάρισμα η Μερέντα για γαρνίρισμα.
Δείτε περισσότερες συνταγές [πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Οδηγίες
Σε κατσαρολακι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το κακάο ανακατεύοντας μέχρι να δέσουν. Αποσύρουμε από το μάτι και προσθέτουμε τα μπισκότα. Βάζουμε στο ψυγείο 1/2-1 ώρα και έπειτα πλάθουμε σε μπαλίτσες. Ρολαρουμε την κάθε μπαλίτσα σε οποιαδήποτε επικάλυψη της αρεσκείας μας (κακάο,ζάχαρη άχνη,τρούφα) η γαρνίρομαι με λίγη μερέντα.
Helen Makrodimitri
Υλικά
250γρ μαργαρίνη λιωμένη
1 ζαχαρούχο
3 κ.σ κακάο
1-1 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα (χοντροτριμμένα στο μούλτι)
1 σφηνάκι κονιάκ η αμάρετο
Κακάο,
τρούφα,
ζάχαρη άχνη,
ξηρούς καρπούς για ρολάρισμα η Μερέντα για γαρνίρισμα.
Δείτε περισσότερες συνταγές [πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Οδηγίες
Σε κατσαρολακι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το κακάο ανακατεύοντας μέχρι να δέσουν. Αποσύρουμε από το μάτι και προσθέτουμε τα μπισκότα. Βάζουμε στο ψυγείο 1/2-1 ώρα και έπειτα πλάθουμε σε μπαλίτσες. Ρολαρουμε την κάθε μπαλίτσα σε οποιαδήποτε επικάλυψη της αρεσκείας μας (κακάο,ζάχαρη άχνη,τρούφα) η γαρνίρομαι με λίγη μερέντα.
Helen Makrodimitri