Τέλειο κολατσιό για το σχολείο.
Υλικά :
1 γιαούρτι στραγγιστό,
1 φλιτζάνι (του νες καφέ) σπορέλαιο,
3 αυγά,
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο (αλμυρό),
200 γρ.φέτα τριμμένη,
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο,
2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση :
Καλή επιτυχία.
Μαρία Μάρδα.
Περισσότερες συνταγές Εδώ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά :
1 γιαούρτι στραγγιστό,
1 φλιτζάνι (του νες καφέ) σπορέλαιο,
3 αυγά,
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο (αλμυρό),
200 γρ.φέτα τριμμένη,
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο,
2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση :
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι, το
σπορέλαιο και τα αυγά για 2 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα.Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα και
ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία.
Μαρία Μάρδα.
Περισσότερες συνταγές Εδώ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ