Υλικά :
2 πακέτα πτι-μπερ
200 γραμμάρια βούτυρο
1 1/2 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι ζάχαρη
6 μήλα σε κυβάκια
1 κουτάλι κανέλα
1 κουτάλι γαρύφαλλο
1 μορφατ
1 ζαχαρούχο γάλα λίγα καρύδια
Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Σπάμε
τα μπισκότα, βράζουμε τα μήλα με το νερό, τη ζάχαρη, το γαρύφαλλο
και την κανέλα ώσπου να μαλακώνουν. Σπάμε τα μπισκότα και τα ραντιζουμε
με το βούτυρο. Μόλις μαλακώσουν τα μήλα, ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα
μπισκότα και αφήνουμε να κρυώσουν. Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο
και τοποθετούμε από πάνω από τα μήλα. Πασπαλίζουμε με καρύδια τριμμένα
και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία.
Ματούλα Βλαχοπούλου.