Υλικά
1 κούπα τσαγιού αλεύρι Farin up
1 κοφτό κουτ,γλυκού μπέκιν πάουντερ
1+1/4 κούπας Μερέντα ή Νουτέλα
2 αυγά
1 μασουράκι βανίλια σκόνη
1 πιατελάκι κοφτό του καφέ ζάχαρη άχνη
λίγο κακάο για πασπάλισμα από πάνω
Τι κάνουμε
Βάζουμε σε μπολ ζάχαρη με αυγά χτυπάμε για 3-4 λεπτά με μίξερ χειρός σε πολύ σιγανή ταχύτητα.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε με το χέρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα βουτυρώνουμε μακρόστενη φόρμα ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμούς μέχρι να το δούμε να φουσκώσει και να ψηθεί ,περίπου 20 με 30 λεπτά ,το πασπαλίζουμε με κακάο προαιρετικά , Υπέροχο!!
Σημείωση
Η συνταγή κυκλοφορεί στο internet , Την έφτιαξα με πολλές παρεμβάσεις την δεύτερη φορά .όπως..Αλεύρι farina μπέκιν βανίλια άχνη και κακάο .
Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ