Υλικά
1 φλ. Ζαχαρη
1 φλ. Σπορέλαιο
1/2 κρασοπότηρο χυμό πορτοκαλιου
1/2 κρασοπότηρο αλυσιβα
1 σφηνάκι ρακί
1/2 κ.γ. Σόδα
1 1/2 κ.γ. Μπεκιν
1 κ.γ. Κανελα
1/2 κ.γ. Γαρύφαλο
Λιγο μοσχοκάρυδο
550 γρ. Αλευρι.
Εκτέλεση
Ολα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε
Ζύμη αρκετά μαλακή
Μη προσθέσετε αλεύρι γιατι θα σκληρύνουν.
Ψηνουμε για 20-25' στους 150 βαθμούς
Πασπαλιζουμε με κανέλα και ζάχαρη
Από ..Οι λιχουδιές της Εφης
1 φλ. Ζαχαρη
1 φλ. Σπορέλαιο
1/2 κρασοπότηρο χυμό πορτοκαλιου
1/2 κρασοπότηρο αλυσιβα
1 σφηνάκι ρακί
1/2 κ.γ. Σόδα
1 1/2 κ.γ. Μπεκιν
1 κ.γ. Κανελα
1/2 κ.γ. Γαρύφαλο
Λιγο μοσχοκάρυδο
550 γρ. Αλευρι.
Εκτέλεση
Ολα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε
Ζύμη αρκετά μαλακή
Μη προσθέσετε αλεύρι γιατι θα σκληρύνουν.
Ψηνουμε για 20-25' στους 150 βαθμούς
Πασπαλιζουμε με κανέλα και ζάχαρη
Από ..Οι λιχουδιές της Εφης