Γρήγορη πανεύκολη πεντανόστιμη !! Θα την φτιάξετε πολλές φορές !!!!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
600 γρ. Μανιτάρια
150 γρ. Μπέικον
250 γρ. Σκληρό τυρί
250 ml. Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι και τα ψήνετε περίπου 15 λεπτά.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρυπάμε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί.
Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
fanpage.gr
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
600 γρ. Μανιτάρια
150 γρ. Μπέικον
250 γρ. Σκληρό τυρί
250 ml. Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι και τα ψήνετε περίπου 15 λεπτά.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρυπάμε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί.
Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
fanpage.gr
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ