Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

*Παντζαροσαλάτα!!


 Πρόκειται για μια νόστιμη, και οικονομική σαλάτα..

Υλικά

½ κουτ. γλυκού ξύδι

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κουτ. σούπας βασιλικό

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο




Εκτέλεση:

Βράζουμε τα παντζάρια και τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε σε φέτες  και τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα.

Αναμειγνύουμε  το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού και ψιλοκομμένο σκορδάκι προαιρετικά και σερβίρουμε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ