Υλικά
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1ποτήρι χλιαρό νερό 2 κουτ, σούπας ούζο
2 κουτ σούπας ξίδι λευκό
6 κουτ΄σούπας λάδι. Αλάτι
Σουσάμι
Τα χόρτα είναι διάφορα με άνηθο ψιλοκομμένο κρεμμύδι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 αυγά
φετουλα αλάτι πιπέρι και ένα φλ του καφέ τραχανά για τα υγρά
Τι κάνουμε
Σωταρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο φρέσκο ρίχνουμε τα χόρτα μόλις μαραθούν καλά αλάτι πιπέρι κ τον τραχανά .το βάζω στην άκρη να κρυώσει λίγο και ρίχνω αυγά και φετουλα
Το ζυμάρι
Στην λεκανίτσα το αλεύρι κάνω μία λακκούβα και ρίχνω το λάδι ξύδι αλάτι ούζο ανακατεύουμε καλά και λίγο λίγο το νερό μέχρι να γίνει ωραία ζύμη ξεκουράζεται λίγο στο ψυγείο και μετά ανοίγω ένα φίλο βάζω την γέμιση ανοίγω και το δεύτερο φύλλο σκεπαζουμε την πίτα κόβουμε κομματάκια και ρίχνουμε σουσάμι και λάδι
Στον φούρνο 180βαθμούς μέχρι πάρει ωραίο χρώμα
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Από την φίλη μου Ευγενία Ράπτη .