Υλικά
τυρί φέτα σε παραλληλόγραμμα κομμάτια
φύλλα κρούστας (ένα για κάθε κομμάτι τυριού)
λάδι για τηγάνισμα
λίγο μέλι
σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη φέτα σε λεπτά παραλληλόγραμμα κομμάτια.
Στρώνουμε ένα φύλλο κρούστας στο τραπέζι.
Βάζουμε στη μία άκρη το τυρί αφήνοντας αριστερά και δεξιά του το ίδιο περιθώριο στο φύλλο.
Το διπλώνουμε σε φάκελο Με πινέλο κουζίνας αλείφετε το φύλλο με ασπράδι αυγού, στα σημεία που πρέπει να κολλήσει με την άλλη πλευρά του φύλλου, όπως το τυλίγετε --τυλίγετε στην συνέχεια σε λεπτή μεμβράνη νάυλον και τα αφήνετε στην κατάψυξη για καμιά ωρίτσα για να τα τηγανίσετε πιο εύκολα και να μην ανοίξουν. [το μυστικό αυτό το διάβασα στο ίντερνετ το δοκίμασα κι όντως βγαίνουν πολύ καλά]
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί.
Τηγανίζουμε την τυλιγμένη φέτα σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει ένα χρυσοκαφέ χρώμα κι απ' τις δύο πλευρές.
Τις βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθούν τα περιττά λάδια.
Όταν πρόκειται να σερβίρουμε ζεσταίνουμε σε ένα μπρίκι μέλι να γίνει ρευστό και περιχύνουμε το φύλλο.
Από πάνω πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.Καλή επιτυχία !!!