Υλικα:
1/2 κιλό κόκκινη κολοκύθα τριμμένη στον τρίφτη
200 gr. φέτα τριμμένη
2 αυγά
100 ml ελαιόλαδο
300 γρ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
1.Πλένουμε την κολοκύθα,την καθαρίζουμε από τους σπόρους,την κόβουμε και την τρίβουμε στον τρίφτη.
2.Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από την κολοκύθα μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Παίρνουμε με το χέρι την κολοκύθα και την ενσωματώνουμε στο μίγμα ζυμώνοντας ελαφρώς να ανακατευτεί η κολοκύθα με τα υπόλοιπα υλικά.
3.Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα τον χυλό μας.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βάθμούς για 50 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Από την φίλη Το μυαλό στο φαγητό