Υλικά
2 κιλά πορτοκάλια
2 κιλά ζάχαρη
1 λεμόνι
1/4 κουταλιού γλυκόζη
Τι κάνουμε
Παίρνουμε τα πορτοκάλια τα πλένουμε τα ξύνουμε από την έξω πλευρά και τα βράζουμε τρία νερά πετώντας κάθε φορά το νερό.
Τα κόβουμε και με ένα ψαλίδι κόβουμε τις ίνες που έχουν .
Τα βάζουμε στην κατσαρόλα μία στρώση πορτοκάλι μία στρώση ζάχαρη και τα αφήνουμε δύο με τρεις ώρες μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους .
Τα βράζουμε και μόλις κοντεύουν να γίνουν ρίχνουμε το λεμόνι και την γλυκόζη και το βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι !!Καλή επιτυχία !!!
2 κιλά ζάχαρη
1 λεμόνι
1/4 κουταλιού γλυκόζη
Τι κάνουμε
Παίρνουμε τα πορτοκάλια τα πλένουμε τα ξύνουμε από την έξω πλευρά και τα βράζουμε τρία νερά πετώντας κάθε φορά το νερό.
Τα κόβουμε και με ένα ψαλίδι κόβουμε τις ίνες που έχουν .
Τα βάζουμε στην κατσαρόλα μία στρώση πορτοκάλι μία στρώση ζάχαρη και τα αφήνουμε δύο με τρεις ώρες μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους .
Τα βράζουμε και μόλις κοντεύουν να γίνουν ρίχνουμε το λεμόνι και την γλυκόζη και το βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι !!Καλή επιτυχία !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ