Εύκολο υγιεινό και πεντανοστιμο φαγητό !!
Υλικά
ψάρια κολιοί
αλάτι πιπέρι ρίγανη
Σκόρδο
Μπόλικο λεμόνι
λίγο νερό
Σε ένα ταψάκι έβαλα τα ψαράκια έριξα,αλάτι,ελαιόλαδο, λίγη ρίγανη,σκορδάκι,μπόλικο λεμόνι και ελάχιστο νεράκι!!!
Εψησα στον αέρα στους 250 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου!!!
Τα συν'οδεψα με μία σαλατούλα εποχής !!! Καλή μας όρεξη!!!
Μαρία Χατζηφωτίου-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ