Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Τρίγωνα Πανοράματος !!!


Υλικά
Φύλλα κρούστας
κρέμα σαντιγί
φιστίκι Αιγίνης

Υλικά κρέμας
1 λίτρο γάλα
1 βανίλια
300 γραμμάρια ζάχαρη
4 κρόκους αυγών
200 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια αλεύρι!

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε γάλα ζάχαρη και βανίλια!
Παράλληλα σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά και με 2 κουταλιές ζάχαρη τα χτυπάμε!
Αφαιρούμε από την φωτιά το γάλα και το ρίχνουμε σιγά.σιγά στο γάλα !
Καθαρίζουμε την κατσαρόλα και βάζουμε το βούτυρο να λιώσει!
Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα μόλις πήξει κατεβάζουμε!

Σιρόπι υλικά
500 γραμμάρια.ζάχαρη
400 γραμμάρια νερό!

Εκτέλεση 
Βάζουμε το νερό με την ζάχαρη σε μέτρια φωτιά!
Μόλις πάρει μια.βράση και λιώσει η ζάχαρη είναι έτοιμο!

Για το φύλλο υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
200 γραμμάρια βούτυρο

Εκτέλεση
Βάζουμε το φύλλο μπροστά μας
Το χωρίζουμε.σε τρεις λωρίδες!
Βάζουμε όλες της λωρίδες μια πάνω στην άλλη!
Παίρνουμε την πρώτη λωρίδα την ραντίζουμε με βούτυρο!
Από πάνω βάζουμε την δεύτερη!
Διπλώνουμε σαν να φτιάχνουμε.τρίγωνο πιτάκι!
Με ένα μαχαίρι κόβουμε το τρίγωνο στην μέση!
Ανοίγουμε το καθένα σαν χωνάκι και βάζουμε μέσα μια μπάλα αλουμινόχαρτο!
Τοποθετούμε τα τρίγωνα σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς 25 λεπτά!
Μόλις τα.βγάλουμε.αμέσως τα βουτάμε.σε κρύο σιρόπι και τα αφήνουμε να στραγγίζουν πάνω σε μια.σχάρα αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο!

Συναρμολόγηση
Βάζουμε την κρέμα σε κορνέ και την τοποθετούμε μέσα στο κόρνερ και διακοσμούμε με.σαντιγί και φιστίκι!

Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ