Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μπάρ Πεκάν !!!

Απίστευτα νόστιμα !!!

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
αλεύρι 250γρ
ζάχαρη άχνη 100γρ
βούτυρο λιωμενο 100γρ
ζάχαρη καφέ 80γρ
μέλι 80γρ
βούτυρο 100γρ
κρέμα γάλακτος 3 κ.σ.
χοντροκομμένα καρύδια πεκάν 400γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Κοβετε σε κυβους τα 100γρ βουτυρο και το βαζετε στο μιξερ μαζι
με το αλευρι και την αχνη ζαχαρη.
Χτυπατε ελαφρα.
Αδειαζουμε το μιγμα σε λαμαρινα με αντικολητικο χαρτι και το
στρωνουμε σε παχος 1 ποντου λεπτο.
Ψήνουμε στους 180β. για 20λ.
Το βγαζετε απ τον φουρνο, αφηνετε να κρυωσει
και παιρνετε την ζαχαρη, το μελι, την κρεμα γαλακτος σε μια κατσαρολα να
παρουν μια βραση ριχνετε τα καρυδια πανω στο ψημενο μας μιγμα.
το ξαναψηνουμε για αλλα 20λ. παλι στους 180β. μεχρι να ροδισουν.
Αφου ψηθει, αφηνετε να κρυωση και κοβετε στο σχημα που θελετε
τα βαζετε για λιγο στο ψυγειο, ετοιμαζετε την σοκολατα για να τα περιχυσετε.
για την σοκολατα χρειαζεστε 150γρ κουβερτουρα και 150γρ κρεμα γαλακτος.
τα λυωνετε μαζι και τα βουτατε η τα περιχυνετε.Καλη σας επιτυχια!!!!!


Αρτοποιεία και Συνταγές

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ