Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Μπισκότα βουτύρου - τόσο αφράτα που λιώνουν στο στόμα !!!

Δοκιμάστε τα υπέροχα αυτά μπισκότα που δεν θέλουν ούτε μάσημα λιώνουν !!!!

Υλικά
350 γρ ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 -100 γρ ζάχαρη άχνη
μία βανιλίνη
350 γρ αλεύρι
80 γρ - ­κορν φλάουρ



Οδηγίες .
Με το μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (6 με 8 λεπτά ). Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο μείγμα .


Τοποθετούμε σε σακκούλα και κορνέ ( μύτη ) σε σχήμα αστεριού. Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και κόβουμε σε σχήματα που θέλουμε ..
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε στην πιατέλα μας.Καλή επιτυχία !!!

George Chatzigiatroudakis - Mαγειρικές Απολαύσεις .