Υλικά για 6 μεγάλα μανιτάρια
150 γρ Μπέικον
τα κοτσάνια από τα μανιτάρια
2 αυγά
1 κουτί κρέμα γάλακτος το μικρό
100 γρ τυρί γκούντα
100 γρ τυρί εμεντλ
80 γρ φρυγανιά
αλάτι κ πιπέρι.
Εκτέλεση
Πρώτα ζεματίστε τα μανιτάρια για 5 λεπτά από την ώρα του κοχλασμού ....Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα κοτσάνια και το Μπέικον!!
Ρίξτε τα σε μια λεκάνη ..ανακατέψτε με τα αυγά την φρυγανιά τα τυριά την μισή κρέμα γάλακτος το αλάτι το πιπέρι
Κάντε μπαλίτσες και βάλτε παν στα μανιτάρια ρίξτε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος από πάνω και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180!!
Gogo Samiou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ". ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ