ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 αυγά,
1 κούπα του τσαγιού γεμάτη φαρίνα αλεύρι,
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια
Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη 10 λεπτά,και συνεχίζουμε με.σπάτουλα απαλά πολύ απαλά αλεύρι βανίλια
Ψήνουμε.για.25 λεπτά στους.180 βαθμούς
ΣΙΡΟΠΙ
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
Βράσιμο 3 λεπτά
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
Μισο κιλό γάλα,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ κακάο
1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,
3 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
1 βανίλια,
1 κρόκο
Ζεσταίνουμε.γάλα.ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο κορν φλάουρ αλεύρι,μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βούτυρο,κρόκο,βανίλια
ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΓΚΑΡΝΙ
Τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία τους.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κόβουμε το παντεσπάνι με κλωστή η μαχαίρι σε τρεις πάτους σιροπιάζομαι με πινέλο τον πρώτο βάζουμε κρέμα σοκολάτα,συνεχίζουμε με το δεύτερο πάτο σιρόπι κρέμα.φράουλα.και τέλος.κλείνουμε με τον τρίτο σιρόπιασμα και γκαρνί
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ