Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Toύρτα με γέμιση κρέμα φράουλας & σοκολάτας !!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 αυγά,
1 κούπα του τσαγιού γεμάτη φαρίνα αλεύρι,
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια

Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη 10 λεπτά,και συνεχίζουμε με.σπάτουλα απαλά πολύ απαλά αλεύρι βανίλια
Ψήνουμε.για.25 λεπτά στους.180 βαθμούς

ΣΙΡΟΠΙ
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια

Βράσιμο 3 λεπτά

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
Μισο κιλό γάλα,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ κακάο
1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,
3 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
1 βανίλια,
1 κρόκο

Ζεσταίνουμε.γάλα.ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο κορν φλάουρ αλεύρι,μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βούτυρο,κρόκο,βανίλια

ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΓΚΑΡΝΙ
Τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία τους.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κόβουμε το παντεσπάνι με κλωστή η μαχαίρι σε τρεις πάτους σιροπιάζομαι με πινέλο τον πρώτο βάζουμε κρέμα σοκολάτα,συνεχίζουμε με το δεύτερο πάτο σιρόπι κρέμα.φράουλα.και τέλος.κλείνουμε με τον τρίτο σιρόπιασμα και γκαρνί
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ