Κέικ πολύ πολύ αφράτο μαλακό γευστικό με ζαχαρούχο !!!
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
Βάζουμε στο μπολ 1 ζαχαρούχο, γάλα, και 4 αυγά μεσαίου μεγέθους σε θερμοκρασία δωματίου τα ανακατεύουμε με σύρμα και προσθέτουμε 2 βανίλιε
ς και 120 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ κοσκινισμένο.
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένη φόρμα ταψί,τσέρκι 24 εκατοστών και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Διάκοσμούμε με μπόλικο ζαχαρούχο (εάν θέλουμε)!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΟ!!!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ