Αφράτη τούρτα καρύδας !!!
Υλικά και Εκτέλεση
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Χτυπάμε 5 αυγά με 125 γραμμάρια ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε 155 γραμμάρια αλεύρι,1 φακελάκι μπεικιν,1 βανίλια ανακατεύουμε με μαρίζ και το τοποθετούμε στο σκεύος μας και το ψήνουμε σε.προθερμασμένο φούρνο στους 18Ο/ βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Όταν κρυώσει καλά το κόβουμε σε 3 πάτους.
Κάνουμε και ένα σιρόπι :
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, με 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό βράσιμο 2 με 3 λεπτά.
Κάνουμε και μια κρέμα:
Μισό κιλό γάλα,μισό φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Παντεσπάνι,σιρόπιασμα,κρέμα,παντεσπάνι σιρόπιασμα,κρέμα,παντεσπάνι σιρόπιασμα και τέλος σαντιγί και γαρνίρισμα καρύδα!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ"
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook